СТАНИ ЧАСТ ОТ НОЩТА НА ПЛОВДИВ – ДОБРОВОЛЦИ, 2017

Фондация „Отворени изкуства” търси своите инициативни доброволци за „Нощ/Пловдив 2017“! Екипът ни те насърчава да бъдеш любопитен и да натрупаш и споделиш уменията си в избрана от теб област!

Какво?
Има четири основни направления, в които се нуждаем от помощници:

- Помощник-уредници: подпомагат участниците в „Нощта“ по време на събитията; насочват и информират посетителите на конкретната локация; отговарят за гладкото протичане на събитията и доброто настроение.

- Отговорници брандиране: влизат в рекламната кампания на „Нощта“ с разпространение на материали и директна връзка с участниците.

- Помощници на артисти: помагат на творците за реализацията на артистичните им проекти.

- Отговорници инфопункт – информират публиката за акценти в Нощта, отговарят за печатните материали и сувенирите на фестивала


Кога?

Общ период: 30.08.2017– 17.09.2017 (индивидуален за всяко от направленията)
НОЩ/Пловдив 2017: 15.09.2017 – 17.09.2017

Как мога да се включа?

Ако ти допада идеята да се потопиш в света на изкуството и да видиш нещата „от кухнята“, изпрати ни CV, снимка и кратка мотивация, в която ни споделяш какво те привлича във фестивала, като уточниш желаната от теб позиция.
Имейл за кандидатстване: volunteers@openarts.info
Ще получиш обратна връзка до седмица!
Крайният срок за кандидатстване е 28.08.2017.

За кого е обявата?
За всеки, който иска да предизвика себе си, иска да натрупа организационен опит, търси приятна компания на хора със сходни интереси и е готов е да свърши пълноценна работа!
Ако се адаптираш лесно към промяната, отговорен си, умееш да работиш под напрежение, разпределяш времето си правилно – тук е твоето място да развиеш потенциала си и да откриеш нови приятели.

Какво те очаква, ако се включиш (освен най-дългите септемврийски нощи)?
- Кратко обучение
- Мотивиращи работни срещи

- Динамична и предизвикателна работна среда
- Интересни и разнообразни контакти
- Сертификат за осъществен доброволен труд
- Сувенири на „Нощта“

И още:

- Придобит организационен опит
- Поглед отблизо върху работата на български и международни артисти и куратори и възможност за комуникация с тях
- Усъвършенстване на умения за работа в екип, в динамична среда

Като доброволец на „НОЩ/Пловдив” ще имаш възможност да се потопиш в едно от най-големите културни събития в страната, да го опознаеш в цялата му динамика и разнообразие, да изпиташ себе си и уменията си. Очакваме те в НОЩТА!

Изпратете в срок до 28 АВГУСТ 2017 на мейл VOLUNTEERS@OPENARTS.INFO,    CV, снимка и кратка мотивация в свободен текст за конкретната позиция.