Новости около печатното издание artnewscafe bulletin

Artnewscafe bulletin излиза ежемесечно от септември 2008 година до април 2013-та без прекъсване и след близо 5 години издаване настъпват промени в неговото разпространение. Поради финансови причини сме принудени да преустановим неговия печат до момент, в който не бъде възможно отново да се поднови.

Това не означава, че ежемесечният културен бюлетин няма да продължи да запознава своите приятели с актуални, полезни и интересни събития от световната и родна арт сцена. От май 2013 г. бюлетинът ще бъде достъпен изцяло дигитално – във виртуалното пространство като PDF файл и чрез мобилното си приложение.

Безплатно мобилно приложение

iPhone https://itunes.apple.com/us/app/artnewscafe-bulletin/id578607407?mt=8

Android https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nedeleva.artnewsbulletin

PDF файл

Можете да сваляте пдф от сайта: www.artnewscafe.com

Редакторът на изданието остава изкуствоведът Светла Петкова (в. Култура), а всеки брой ще е достъпен на посочените места на 1-во число от месеца. Бюлетинът запазва формата си, представяйки месечен подбор на информация от света на изкуството в няколко секции: Местни новини, На Балканите, По света, Световни музеи, Нашата гордост, Арт – кариера.  Информацията е предназначена както за непрофесионална публика в България, така и за специализиралите се в изкуството и културата.  Поднесените събития имат информативен, насочващ и обучителен характер.

Следете Facebook страницата ни за актуални новини от бюлетина

http://www.facebook.com/artnewscafe.bulletin

24.04.2013
Пловдив

artnewscafe, основател на artnewscafe bulletin
Фондация „Отворени Изкуства“ , издател на artnewscafe bulletin
Светла Петкова, редактор на artnewscafe bulletin