Отворена покана за проектни предложения за Нощ/Пловдив, 2016

Фондация “Отворени изкуства” обявява „Отворена покана“ за проектни предложения кандидатстващи за официалната програма на фестивала Нощ/Пловдив, 2016 (23 и 24 септември).

Тазгодишното дванайсето издание на Нощта ще включва традиционните вече програми Музеи и Галерии, Култура и Клуб, Град и Публични пространства и Малката Нощ. Новост за 2016 г. е възможността участници от „Музеи и Галерии“ да се включат освен в първата вечер (23.09), и във втората вечер (24.09) на събитието.

Екипът на фестивала насърчава  утвърдени и начинаещи артисти, културни организации и артистични колективи да се включат в конкурса. Високо ще бъдат оценени проекти отговарящи на критериите за иновативност, привличане на нови аудитории, мултидисциплинарен подход.

Формулярите за кандидатстване са достъпни на сайта на фестивала, в меню “Отворена покана”, както и в линковете долу:

1. Всички кандидати, които не са били участници в предходното издание на фестивала или са били участници в програмата „Град и публични пространства“ в предишни издания на събитието, задължително попълват първо „Входна форма“.  Краен срок за изпращане на попълнена Входна форма 18 април, 2016 г.

Свали „Входна форма“ за нови кандидати тук!

Кандидати участвали в предишни издания на фестивала попълват директно „Формуляр за кандидатсване“. Краен срок за изпращане на проектни предложения 9 май, 2016 г.

2. Тези кандидати, които желаят да кандидатстват за финансова подкрепа по Фонд „Специални Проекти“  за реализация на  своите проектни предложения в Нощ/Пловдив, 2016 попълват „Формуляр №1“

Свали „Формуляр №1“ тук!

3. Тези кандидати, които не желаят да кандидатстват за финансова подкрепа по Фонд „Специални Проекти“  за реализация на  своите проектни предложения в Нощ/Пловдив, 2016 попълват „Формуляр №2“

Свали „Формуляр № 2“ тук!

/ Забележка: от 2015 г. ФСП не подкрепя финансово проекти на барове, клубове, заведения и др./

При въпроси относно процедурата за кандидтстване, моля прочете първо Насоките за кандидатстване. При допълнителни въпроси, свържете се с екипа на Нощ/Пловдив.

Насоки за кандидатстване тук!

Получените предложения ще бъдат разгледани и оценени от базовия организатор “Отворени изкуства”, като ще бъдат представени и на съорганизаторите на фестивала Фондация Америка за България и Община Пловдив.

Следете за новости в каналите на събитието:
website
Facebook
Tweeter

youtube
Flickr
Instagram

Свали „Входна форма“ за нови кандидати тук!

/краен срок за изпращане на Входна форма – 18 април, 2016 г./

Свали „Формуляр №1“ тук!

Свали „Формуляр № 2“ тук!

/краен срок за изпращане на Формуляр №1 и Формуляр №2  - 9 май, 2016 г./

Насоки за кандидатстване тук!